OVER ONS

Twee experten - eenzelfde passie

ELS

Orthomoleculair nutritionist practitioner

In 2010 begon mijn zoektocht naar diepgaande kennis rond het verband tussen voeding, levensstijl en omgeving en de impact daarvan op ons fysiek en mentaal welbevinden. De tocht voerde me naar het biochemisch Instituut voor Orthomoleculaire kennis (BIOK).
Daar zocht en vond ik de biochemische verklaringen.

Na jarenlang studeren en bijscholen kreeg ik de kans om bij BIOK aan de slag te gaan als wetenschappelijk medewerker, auteur, consultant en lesgever. Dit gaf me de kans om me razendsnel bij te scholen, nieuwe inzichten op de voet te volgen en steeds de meest actuele kennis in de achterzak te hebben. De voorbije jaren gaf ik deze kennis door in een groepspraktijk voor kinesitherapie en osteopathie, waar ik vele mensen mocht begeleiden naar een betere versie van zichzelf - altijd in samenwerking met huisartsen gespecialiseerd in de complementaire geneeskunde. Ik ben ook verbonden aan Yourcoach BVBA als lesgever van de vijfdaagse lessenreeks “Orthomoleculaire Essentials”.

ON THE GO

Workout anywhere, anytime

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

ISABELLE

Orthomoleculair health mentor

Hoi, mijn naam is Isabelle, Isa voor de vrienden. Ik zag mezelf altijd in een heel traditioneel leven, ging naar Leuven, studeerde Economie en vertrok voor een jaartje naar Italië voor mijn Erarmus-project. Ik was zo wild van Italië (en ook van een Italiaan) dat ik besloot om mijn eerste werkervaring in sales en marketing op te doen in een wijnbedrijf in Toscane.

Ik woonde er 12 jaar en kreeg toen een superkans om mijn verkoopervaring in de wijnbusiness te  verrijken in Sydney, Australië.

Daar kwam ik voor het eerst in contact met coaching, voedingskunde, yoga en pilates. Kortom ‘the Healthy Lifestyle’ was mijn nieuwe passie.

Toen ik 3 jaar later, samen met mijn Italiaans/Australische partner naar België verhuisde, liet deze passie me niet meer los.  Ik volgde heel wat cursussen van Life Coach tot Pilates docent, van ‘nutritionist’ tot orthomoleculaire essentials.

Ik ben altijd al een people person geweest en coaching zit me in het bloed. Toen ik Els leerde kennen, wist ik dat het moment gekomen was om mijn gouden kooi  te verlaten en samen met haar mensen te begeleiden naar een gezonde levensstijl.

ELS & ISABELLE

REVIVE Coaching

Els en Isabelle hebben beide reeds jarenlange ervaring in het begeleiden van cliënten. Toch besloten ze de krachten te bundelen en dus meer tijd voor hun cliënten te maken om er het maximum te kunnen uithalen. Daarom startten ze samen hun eigen REVIVE project en onderneming op.


Daarbij focussen ze op  slechts één doel: cliënten begeleiden aan de hand van uitgekiende voeding, wetenschappelijk gefundeerde richtlijnen en inzichten, mentorschap, meteen toepasbare technieken voor stressreductie en het (letterlijk en figuurlijk) in beweging laten komen.  Els en Isabelle werken elk vanuit hun eigen sterktes, kunde en kennis. Zodat de som van 1+1 niet 2 wordt, maar een REVIVE waardige 3!

Omdat we geloven in het concept ‘meten is weten’ en we steeds wetenschappelijk gefundeerd willen werken, werken we samen met volgende artsen:


Dr. Kurt de Block 
Dr. Wim Samyn 

  • Instagram

© 2019 By Revive Coaching

  • Instagram