GETUIGENISSEN

 

Na een zoektocht van 20 jaar naar een oplossing voor mijn klachten fibromyalgie & cvs krijgt mijn leven eindelijk weer meer kleur! Waar we vooral op werkten: het schrappen van alle ontstekingsbevorderende voeding. Onder meer:  geen gluten, geen  zuivel, geen suikers ( wel natuurlijke in beperkte mate) en geen varkensvlees.
Vooral veel variatie in groenten en onbewerkte voedingsmiddelen. Dit alles komt ook een goede darmwerking ten goede. Een goede gezondheid start immers bij een gezonde darm.

Door mijn voeding aan te passen en te combineren met ondersteunende specifieke voedingssupplementen, is mijn levenskwaliteit heel veel verbeterd. Ik ervaar meer energie, veel minder pijn aan de spieren en gewrichten. Als leuke bijkomstigheid ben ik op een goed jaar 8 kg afgevallen en ik blijf mijn gewicht houden.

Na 2 jaar mogen de teugels af en toe wat minder strak, maar het grootste deel van de tijd hou ik mijn nieuwe levensstijl goed vol. Dit jaar word ik 50 en kan ik meteen aan mijn  tweede jeugd beginnen!

Bedankt voor de nieuwe kans die ik heb gekregen om voluit van het leven te genieten, die zal ik ten volle benutten.

Annick

"Persoonlijk ken ik Els in de eerste plaats als een zeer actief en gedreven persoonlijkheid. 
Door haar sociale vaardigheden stelt ze iedereen op zijn/haar gemak. Ik werk al vele jaren met Els samen. Ze is iemand die zich echt vastbijt in het verhaal van haar cliënten en over een bijzonder talent beschikt om alle factoren samen te leggen en de puzzel op te lossen. Ze laat niet los tot ze het ontbrekende puzzelstukje heeft gevonden. 

Haar studies in de menselijke biochemie, epigenetica, immunologie en voeding helpen haar om de problemen van haar cliënten te identificeren en een aanpak op maat uit te werken.  

Ik heb mogen vaststellen dat Els al vele patiënten echt geholpen heeft om hun vitaliteit te herwinnen. 

Els illustreert de uitspraak: "Als artsen vandaag geen excellente voedings- en omgevingsdeskundigen worden, dan worden de voedings- en omgevingsdeskundigen morgen de artsen van vandaag."

Dr. Celie 

"Els slaagt erin om zowel individuele begeleidingen als opleidingen zeer doelgericht en wetenschappelijk te brengen. 

Ze is een zeer inspirerend iemand die alles brengt vanuit de liefde voor het orthomoleculaire.
Eens betoverd door het orthomoleculaire laat deze invalshoek je niet meer los." 

Pia

"Meer dan een jaar liep ik rond met chronische diarree. Ik bezocht verschillende dokters, deed allerhande onderzoeken maar niemand vond de oorzaak. Mijn sociale leven was erdoor getekend en ik had nog weinig energie. Ik was erg sceptisch toen ik Els leerde kennen. Maar met kleine aanpassingen in mijn voedingspatroon en verschillende supplementen, heb ik sinds de dag dat ik in het traject stapte, nooit nog diarree gehad. Ik heb hopen energie en voel me prima. De wekelijkse opvolging van Isabelle is fantastisch. Ik voelde me geen moment alleen tijdens dit traject. Gelukkig gaf ik het een kans en eerlijk gezegd, het voelt als een total REVIVE!"

Martine

"Een 10-tal jaren nam ik reguliere medicatie als behandeling voor abnormale bloedwaarden; doch deze farmacie was niet echt mijn ding. Daarom zocht ik mijn hulp in de fyto- en orthomoleculaire therapie. Op dit laatste vlak schoot mijn kennis echter tekort. Uiteindelijk kwam ik op het punt dat ik de reguliere medicatie moest vermeerderen; hetgeen vermoedelijk negatieve bijwerkingen zou geven. Maar mijn geloof dat het anders kon was groot en ik bleef zoekende naar iets…of iemand die me kon helpen. Heel toevallig –via via – maakte ik telefonisch kennis met Els C. Meteen voelde ik dat zij zicht had op mijn gezondheidsprobleem en dat zij de nodig kennis had om dit op een zo natuurlijk mogelijk manier bij te sturen/op te lossen. Ik bezorgde haar mijn de uitslagen van mijn bloedanalyses en varia aan

informatie waarvan ik dacht dat het iets met mijn aandoening kon te maken hebben. Tof dat zij haar schouders hieronder heeft gezet en met haar professioneel inzicht tot de nodige conclusie kon gekomen. We zijn een

nieuwe therapie opgestart, een combinatie van fyto, voeding en orthomoleculair. Zonder de reguliere medicatie te verhogen. Enkele weken nadien bleek mijn bloedanalyse niet meer verslechterd; nog 8

weken verder waren de waarden zelfs verbeterd!!"

Sonja

"Els is een hartelijke en enthousiaste persoonlijkheid. Ze stelde me heel snel op mijn gemak en het vertrouwen in haar van mijn kant was groot. Aan de hand van een vragenlijst en intakegesprek wist ze heel snel de vinger op de wonde te leggen in tegenstelling tot de klassieke geneeskunde . Els bezit een heel grote deskundigheid en had snel inzicht in mijn gezondheidsprobleem mede door haar holistische benadering . Ze werkt met voedingssupplementen die mijn lichaam geen schade toebrengen , geen verslaving in de hand werken en ook zelden allergische reacties veroorzaken bij mij . Hierbij gaf Els mij ook degelijk onderlegde informatie ivm voeding die in het herstelproces een belangrijke rol speelt . De consequente opvolging door Els heeft er mede toe bijgedragen dat mijn gezondheid spectaculair is verbeterd."

Sabine

Vorig jaar volgde ik de cursus orthomoleculaire essentials gegeven door Els Cornelis. Zelf ben yogateacher en ben dus bewust met voeding bezig, ik eet gezond en ik beweeg voldoende. 

Toch voelde ik mij soms moe en futloos.  Als zelfstandig yogateacher ervaar ik zelf ook soms stress, want ook yogateachers zijn daar niet vrijgesteld van. Dat heeft uiteraard een impact op het lichaam. Ook al eet ik gezond, mijn lichaam vertelde mij toch dat er bepaalde tekorten waren waardoor gezonde voeding niet voldoende was.

Ik besloot bij Els op consult te gaan en zij gaf me de passende natuurlijke suppletie wat mijn lichaam weer in balans

bracht. Na 6 maanden zag ik na m’n twee bloedafname verbetering in bepaalde waarden en voel ik me ook veel fitter.

Ik kan het dus iedereen aanbevelen!

 

Annick 

Ik kwam bij Els ten rade naar aanleiding van aan parasitaire darminfectie en bijkomende huidproblemen. Na onderzoek  van  bloed en stoelgang heb ik Els haar richtlijnen gevolgd en mijn voedingsgewoonten aangepast. Daarnaast nam ik op mijn klachten afgestemde suppletie. Enkele maanden daarna is door nieuw onderzoek bevestigd dat de infectie verdwenen was. Bijkomend zijn ook mijn huidproblemen van de baan. Ik ben alvast zeer opgezet met het resultaat, wat uiteindelijk enkel wat discipline vroeg. Bedankt Els!

 

Philippe

Door hun professionele aanpak en grote deskundgheid heeft Revive Coaching mij geholpen om me beter in mijn vel te laten voelen. 

De combinatie van voeding, suppletie en lifestyleadvies op maat, afgestemd op mijn bloedanalyse en health screening, heeft goed gewerkt. Ik voel ik fitter, energieker en ben intussen enkele kilo's lichter. Alleen maar voordelen als je het aan mij vraagt! Bedankt Revive Coaching voor het aangename en persoonlijke advies mét resultaat.

 

Jolien

Wat experts en cliënten over ons zeggen 

  • Instagram

© 2019 By Revive Coaching

  • Instagram