Prikkelbare darm problematiek : Meer dan Fodmap alleen!

Wist je dat prikkelbare darm problematiek meer is dan het volgen van een Fodmap dieet?

Die ervaring en kennis deden wij de laatste jaren op, gedurende vele opleidingen door labo’s, firma’s, practici uit het veld en het doornemen van wetenschappelijke literatuur.

                   Deze kennis willen wij graag verder doorgeven aan professionals die hun patiënten verder willen helpen in het aanpakken                                                                     van functionele darmstoornissen, en daarbij voelen dat ze puzzelstukjes missen.

Wij zijn er voor JOU. 

Ben jij een gezondheidsprofessional die zoekende is naar oplossingen en puzzelstukjes voor jouw cliënten met functionele darmstoornissen? 

Herken jij dit?

Hoezo is Fodmap niet dé oplossing?

Een laag Fodmap dieet brengt in het overgrote deel van de patiënten een grote verbetering op korte termijn. 

Wat is dan het probleem?

Ten eerste kan een laag Fodmap dieet op lange termijn voor nog meer problemen zorgen door de lage inname van vezels.

Daarnaast wordt niets gedaan aan de onderliggende oorzaak van PDS  – namelijk de darm dysbiose waar jouw cliënt mee kampt.

 

Wat als jij eindelijk:

Neem dan deel aan de eerste editie van onze Revive MASTERMIND

Waarom kiezen voor Revive Mastermind?

2 jaar geleden deden we een eerste poging om een online leertraject voor diëtistes op te zetten en blaasden het uiteindelijk af…

Steeds vaker kregen we echter de vraag van diëtistes & andere gezondheidsprofessionals of we hen niet wilden helpen inzake productkennis.

Vandaar begon het idee van een professionele Academy opnieuw te leven. Ooit leerde ik Els kennen als mijn lesgeefster. Haar kennis is onevenaarbaar en haar passie ongezien. Vandaar vond ik het altijd zonde om deze kennis niet te delen met andere professionals.

Nu bleek dat Els ook wel zin had in een nieuwe start, even terugschroeven naar klanten toe en met de kern van haar vak bezig te zijn. Els haalde haar droom terug uit de kast:

‘Ik kijk er zo hard naar uit om jou, de professional die niet uitgebreid orthomoleculair is opgeleid en patiënten heeft met functionele darmklachten, te begeleiden en om jou mijn kennis door te geven zodat jij jouw cliënten beter kunt helpen.”

Een beetje achterliggende theorie is onontbeerlijk. Maar we willen jullie vooral heel hands-on info meegeven die direct toepasbaar is in de praktijk.

Daarnaast geven we gedetailleerde productkennis mee. Je leert wat je wanneer inzet in de praktijk en waar je moet op letten.

Je krijgt daarnaast ook inzichten in complementaire labo diagnostiek, zodat je kennis krijgt van het meten is weten principe.

Deze cursus is voor alle klassiek geschoolde diëtisten die zoekende zijn naar oplossingen voor hun cliënten met functionele darmstoornissen. Daarbij de nodige kennis willen vergaren en er werk van willen maken om die praktische kennis te vertalen naar haalbare handvaten voor hun patiënten.

Graag stellen we jou voor aan de eerste cursus van de RIANIMARE LA MENTE

PDS - meer dan Fodmap alleen.

3u video materiaal –  levenslang beschikbaar

4 zoomcalls (2 theorie – 2 cases)

2 Bonus Masterclasses 

EXTRA:  we geven jou ook de mogelijkheid om 1 op 1 – case bespreking te boeken met Els

Je krijgt een UNIEKE kans om als eerste deel te nemen aan de eerste cursus van onze REVIVE MASTERMIND.

Eindelijk de kennis waar jij naar verlangt

Dit bereik je na 3 maanden:

  • Je hebt kennis van de meest voorkomende onderliggende dysbioses,
  • je weet welke testings er complementair op de markt zijn en je weet nu hoe je ze kunt inzetten
  • je kan een gericht protocol opmaken per dysbiose en hebt de nodige productkennis voor handen.

Meerwaarde voor jouw cliënt?

Je cliënt krijgt eindelijk een duurzaam plan en jij beslist zelf met je patiënt over hoeveel tijd dat plan kan worden uitgevoerd.

Als je nu inschrijft, krijg je deze

Bonussen

Bonus 1

Masterclass omtrent

intoleranties & allergie 

BONUS 2

Je krijgt een exclusief verslag omtrent alles wat we leren op het world Microbiome congres in Barcelona  

BONUS 3

Masterclass omtrent

Pro-Pre & Postbiotica 

Wat is jouw investering?

2

499 + BTW

Voor deze eerste editie geven we jou graag de kans om aan deze heel interessante prijs in te stappen in de eerste cursus van onze Revive Mastermind.

Je krijgt er exclusief een verslag bij van het wereld bekende Microbioom congres in Barcelona!

Een top deal met andere woorden!

FAQ

Een antwoord op jouw meest gestelde vragen.

De cursus zelf is levenslang beschikbaar – ook als we er uitbreidingen aan toevoegen, krijg jij deze! De replay van de zoomcalls zijn 6 maanden beschikbaar.

De cursus volg je op je eigen tempo en je kunt er steeds op terugvallen bij moeilijke cases in jouw praktijk. De zoomcalls worden gespreid over 3 maanden. Tijdens deze 12 weken staan we dus ook klaar om jou te helpen bij concrete vragen.

De zoomcalls worden 2x over de middag en 2x ‘s avonds gegeven. De data spreken we samen met de groep af. Je krijgt een replay en die is 6 maanden lang beschikbaar.

Iedereen krijgt tijdens deze 3 maanden de kans om 3 cases in te dienen die tijdens de zoomcalls besproken worden.

Daarnaast heb je tevens de kans om 1 op 1 – case bespreking te boeken met Els

Wij werken continu aan de cursus. Heb jij dus op voorhand vragen of problemen, laat ze ons weken en we verwerken ze in de cursus!

Deze cursus is gemaakt voor klassiek geschoolde diëtistes die zoekende zijn naar oplossingen voor hun cliënten met functionele darmstoornissen en daarbij de nodige kennis willen vergaren en er werk van willen maken om die praktische kennis te vertalen naar haalbare handvaten voor hun patiënten. Dit traject is zeker ook interessant voor skincoaches, kinesisten en osteopaten.