Zoeken
  • Els

AHCC uit Shiitakes en het HPV virus- een veelbelovende ‘therapie’

De stof ‘active hexose correlated compound ’of kortweg AHCC is een stof die zich bevindt in de zwamvlok van de shiitake. Van dit bijzondere stofje werd aangetoond dat het versterkende effecten heeft op het immuunsysteem, in het bijzonder bij vrouwen besmet met humaan papillomavirus (HPV).

Dr. Fred Pescatore, dé AHCC-expert en internationaal erkende expert op het gebied van integrale geneeskunde – benadrukt dat AHCC intussen wordt gebruikt in meer dan 700 klinieken en ziekenhuizen in Japan, voornamelijk tegen de meeste tumoren bij de behandeling van kanker. Ondersteund door meer dan 20 humane studies en met meer dan 100 preklinische in vivo en in vitro studies.

Dr. Judith Smith geeft aan dat AHCC het natuurlijke antwoord kan zijn om het omstreden HPV vaccin. AHCC is een voedingssupplement zonder bekend neveneffect dat het immuunsysteem moduleert en de tumorgroei afremt, aldus Smith. (https://www.youtube.com/watch?v=enOPNKbyzvA)

Recente studies, onder leiding van Dr. Smith, zien inderdaad klaring van het HPV virus bij inname van 3 gram nuchtere inname AHCC gedurende 5 weken tot 6 maand, evenals nuchtere inname van 1 gram AHCC gedurende 6 tot 8 maanden. Bij de inname van 3 gram ziet men de efficiëntste werking. Toekomstige onderzoek zal zich richten op de uitkomst van klassieke kankertherapie in combinatie met het inzetten dit bijzondere bestanddeel uit shittake.


Ref Judith A. Smith, From Bench to Bedside: Evaluation of AHCC Supplementation to Modulate the Host Immunity to Clear High-Risk Human Papillomavirus Infections. Front Oncol. 2019; 9: 173. Published online 2019 Mar 20. doi: 10.3389/fonc.2019.00173
35 keer bekeken
  • Instagram

© 2019 By Revive Coaching

  • Instagram