2 esperti, la stessa visione

La faccia dietro
Revive Coaching

Els

Medico nutrizionista ortomolecolare

Nel 2010 è iniziata la mia ricerca di una conoscenza approfondita del rapporto tra alimentazione, stile di vita e ambiente e del suo impatto sul nostro benessere fisico e mentale.

Il viaggio mi ha portato all'Istituto biochimico per la conoscenza ortomolecolare (BIOK).

Lì ho cercato e trovato le spiegazioni biochimiche.

Dopo anni di studio e perfezionamento, ho avuto l'opportunità di lavorare in BIOK come assistente scientifica, autrice, consulente e insegnante. Questo mi ha dato l'opportunità di riqualificarmi alla velocità della luce, stare al passo con nuove intuizioni e avere sempre le conoscenze più aggiornate nella tasca dei pantaloni.

Per essere sempre aggiornati, è una benedizione continuare a seguire da vicino la scienza funzionale e rimanere attivi sul campo attraverso la scrittura di contenuti e la fornitura di webinar, sia per le aziende che attraverso le nostre pratiche.

Negli ultimi anni ho trasmesso le mie conoscenze acquisite. A partire da uno studio di gruppo e dall'estate del 2019 in collaborazione con vari medici funzionali. In tutti questi anni emozionanti e avventurosi siamo stati in grado di guidare molte persone verso una versione migliore di se stessi.

Infine, questo: utilizzando strumenti aggiornati, inclusi esami del sangue complementari a bassa soglia, test del DNA e del microbioma, siamo in grado di mappare le informazioni nutrizionali così come il DNA o il genoma dei nostri clienti. Questo ci fornisce una vasta gamma di informazioni con le quali portiamo sempre i nostri clienti al loro livello successivo.

Nessuna supposizione per noi, perché misurare è sapere!

Annick

Orthomoleculair Nutritionist en Darm-Breintherapeut

Reeds op jonge leeftijd was ik gepassioneerd door voeding en gezondheid.
Ik besloot al op 12-jarige leeftijd om Hotelschool te gaan volgen. Pas later ontdekte ik dat voeding meer was dan alleen lekker eten. Voeding werd namelijk mijn belangrijkste medicijn.
Na een lange zoektocht om een antwoord te vinden op de lichamelijke aandoeningen waarmee ik kampte (CVS, spasmofilie en fybromyalgie, prikkelbare en lekkende darm, voedingsintoleranties) kwam ik uit bij de orthomoleculaire voedings- en geneeswijze.
Toen pas besefte ik hoe geneeskrachtig en essentieel voedingsstoffen zijn voor je lichaam. Van daaruit had ik besloten om Orthomoleculair Nutritionist te gaan studeren aan het BIOK.
Omdat ik zéér sociaal en betrokken ben naar anderen voelde ik dat ik hiermee ook andere mensen wou helpen in hun zoektocht om fysiek en mentaal beter te worden. Ik ben gestart met mijn praktijk in 2010 en sindsdien heb ik al heel wat mensen geholpen met hun fysieke klachten dat ze gezonder worden.
Tijdens al die jaren heb ik kook en leerworkshops gegeven, een eigen productlijn in de markt gezet in 2017 en vele lezingen gegeven.
Vanuit mijn eigen interesse, studie en ervaring in de praktijk ben ik me doorheen de jaren meer en meer beginnen toeleggen op de spijsvertering, de connectie met het brein en alles wat er mee verbonden is. Want alles begint en eindigt in onze darmen. 
Een gezond microbioom is de sleutel tot een gezond lichaam en een gezonde geest. Het weer in evenwicht brengen van de verbinding tussen buik en brein  is wat we moeten doen!
Dit wil zeggen, voeding creëren welke mensen helpt om gezonder te zijn of waar ze zich beter mee voelen. Voeding aangepast aan het microbioom én het brein.
De samenwerking met Els en Revive Coaching is als een kers op de taart om mensen nog meer te kunnen helpen en samen staan we sterker.
Samen willen we dit bereiken.
“lift people up to their potential and higher self”

Judith

Customer Support

Na het afronden van mijn studie Human Resources in Nederland en een jaartje als uitzendconsulent te hebben gewerkt, heb ik in 2009 op 25 jarige leeftijd besloten om naar Italië te verhuizen.
 
Daar heb ik mij uiteindelijk gevestigd in de buurt van Milaan om eerst de taal te leren en vervolgens een baan te vinden.
 
Al snel heb ik deze baan gevonden als Customer Support Medewerker en vervolgens als Account Manager voor een groot internationaal bedrijf. Door die werkervaring merkte ik bij mijzelf dat ik veel beter op mijn plek ben in een dienstverlenende functie, in plaats van een commerciële functie.
 
Na een professionele pauze, waarin ik voldoende tijd heb gehad om uit te vinden waarin ik nou mijn “drive” vind in een functie, heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen als Virtual Assistant. Al snel kwam Revive Coaching hierin op mijn pad. Deze samenwerking klikt heel goed!
 
Ik vind het fijn om alle klanten van Revive Coaching naar dienst te zijn, maar ook om op administratief gebied Els bij te staan.