2 experten, éénzelfde visie

Het gezicht achter
Revive Coaching

Els

Orthomoleculair nutritionist practitioner

In 2010 begon mijn zoektocht naar diepgaande kennis rond het verband tussen voeding, levensstijl en omgeving en de impact daarvan op ons fysiek en mentaal welbevinden.

De tocht voerde me naar het biochemisch Instituut voor Orthomoleculaire kennis (BIOK).

Daar zocht en vond ik de biochemische verklaringen.

Na jarenlang studeren en bijscholen kreeg ik de kans om bij BIOK aan de slag te gaan als wetenschappelijk medewerker, auteur, consultant en lesgever. Dit gaf me de kans om me razendsnel bij te scholen, nieuwe inzichten op de voet te volgen en steeds de meest actuele kennis in de achterzak te hebben.

Om de vinger aan de pols te houden, is het een zegen de functionele wetenschap op de voet te blijven volgen alsook zelf actief te blijven in het veld via contenwriting en het geven van webinars, zowel voor bedrijven als via onze eigen praktijken.

De voorbije jaren gaf ik mijn opgedane kennis verder door. Startende in een groepspraktijk en sedert de zomer van 2019 in samenwerking met verschillende functionele artsen. Doorheen al deze boeiende en avontuurlijke jaren mochten we al vele mensen begeleiden naar een betere versie van zichzelf.

Tot slot nog dit: aan de hand van actuele tools waaronder laagdrempelige complementaire bloedtesten, DNA- en microbioomtesten, lukt het ons om zowel nutritionele informatie als het DNA of genoom van onze cliënten in kaart te brengen. Dit geeft ons een schat aan informatie waarmee we onze cliënten telkens naar hun next level brengen.

Geen giswerk voor ons, want meten is weten!

Annick

Orthomoleculair Nutritionist en Darm-Breintherapeut

Reeds op jonge leeftijd was ik gepassioneerd door voeding en gezondheid.
Ik besloot al op 12-jarige leeftijd om Hotelschool te gaan volgen. Pas later ontdekte ik dat voeding meer was dan alleen lekker eten. Voeding werd namelijk mijn belangrijkste medicijn.
Na een lange zoektocht om een antwoord te vinden op de lichamelijke aandoeningen waarmee ik kampte (CVS, spasmofilie en fybromyalgie, prikkelbare en lekkende darm, voedingsintoleranties) kwam ik uit bij de orthomoleculaire voedings- en geneeswijze.
Toen pas besefte ik hoe geneeskrachtig en essentieel voedingsstoffen zijn voor je lichaam. Van daaruit had ik besloten om Orthomoleculair Nutritionist te gaan studeren aan het BIOK.
Omdat ik zéér sociaal en betrokken ben naar anderen voelde ik dat ik hiermee ook andere mensen wou helpen in hun zoektocht om fysiek en mentaal beter te worden. Ik ben gestart met mijn praktijk in 2010 en sindsdien heb ik al heel wat mensen geholpen met hun fysieke klachten dat ze gezonder worden.
Tijdens al die jaren heb ik kook en leerworkshops gegeven, een eigen productlijn in de markt gezet in 2017 en vele lezingen gegeven.
Vanuit mijn eigen interesse, studie en ervaring in de praktijk ben ik me doorheen de jaren meer en meer beginnen toeleggen op de spijsvertering, de connectie met het brein en alles wat er mee verbonden is. Want alles begint en eindigt in onze darmen. 
Een gezond microbioom is de sleutel tot een gezond lichaam en een gezonde geest. Het weer in evenwicht brengen van de verbinding tussen buik en brein  is wat we moeten doen!
Dit wil zeggen, voeding creëren welke mensen helpt om gezonder te zijn of waar ze zich beter mee voelen. Voeding aangepast aan het microbioom én het brein.
De samenwerking met Els en Revive Coaching is als een kers op de taart om mensen nog meer te kunnen helpen en samen staan we sterker.
Samen willen we dit bereiken.
“lift people up to their potential and higher self”

Benedicte

Personal Trainer

Ik ben al van jongs af aan gepassioneerd door het functioneren van het menselijk lichaam. In 2013 maakte ik, na het geven van sportlessen in groep,  van mijn hobby mijn job en volgde ik de opleiding als Personal Trainer bij het NASM.
Als alleenstaande mama met een hoofdberoep in de luchtvaart en bijberoep als PT, moest ik veel ballen hoog houden. Toen ik  zelf te kampen kreeg met een burnout, startte ik zelf een zoektocht naar de juiste oplossingen hiervoor en kwam ik tot het besluit dat er naast sport en voeding ook meerdere factoren zijn die ons menselijk functioneren en energie beïnvloeden.
Ik volgde een medische basisopleiding bij het KPNI en een opleiding als ‘intermittent living coach’. Toen ging de wereld van de holistische  leefstijlgeneeskunde echt voor mij open.
Intussen blaak ik weer van energie en blijf ik gepassioneerd uitzoeken en me bijscholen hoe ik anderen ook met deze energie kan besmetten en helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken of voorkomen van een burnout of andere welvaartziektes. 
Intussen coachte ik met succes al verschillende mensen naar hun gezondheidsdoelen en het reduceren van stress, vooral mensen die weinig tijd hebben! Koude douches, ademhalingstechnieken zou in ieders leven naast uiteraard gezonde voeding en de juiste en verantwoorde beweging een zekere standaard moeten worden. Dit kost geen tijd, enkel de juiste mindset en geeft tonnen energie! Just do it! Ik help je hier graag bij, samen met Els om dit op een verantwoorde, wetenschappelijk onderbouwde en vooral makkelijke manier te doen slagen!
 
It’s all about energy, use it or lose it!

Judith

Customer Support

Na het afronden van mijn studie Human Resources in Nederland en een jaartje als uitzendconsulent te hebben gewerkt, heb ik in 2009 op 25 jarige leeftijd besloten om naar Italië te verhuizen.
 
Daar heb ik mij uiteindelijk gevestigd in de buurt van Milaan om eerst de taal te leren en vervolgens een baan te vinden.
 
Al snel heb ik deze baan gevonden als Customer Support Medewerker en vervolgens als Account Manager voor een groot internationaal bedrijf. Door die werkervaring merkte ik bij mijzelf dat ik veel beter op mijn plek ben in een dienstverlenende functie, in plaats van een commerciële functie.
 
Na een professionele pauze, waarin ik voldoende tijd heb gehad om uit te vinden waarin ik nou mijn “drive” vind in een functie, heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen als Virtual Assistant. Al snel kwam Revive Coaching hierin op mijn pad. Deze samenwerking klikt heel goed!
 
Ik vind het fijn om alle klanten van Revive Coaching naar dienst te zijn, maar ook om op administratief gebied Els bij te staan.