Wil jij de Menopauze zonder klachten door?

We weten allemaal dat opvliegers een symptoom zijn van de (pre) menopauze, maar wist je dat er nog heel wat andere klachten ook gelinkt zijn aan deze overgang, waar we als vrouw allemaal door moeten?

Heel vaak komen cliënten bij ons met klachten die gelinkt zijn aan de menopauze zonder te beseffen dat dit te maken heeft met je hormonen die veranderen.
Snappen van waar je klachten komen, is een eerste stap naar de oplossing.
Remember, ALLE menopauzale klachten kunnen perfect onder controle worden gehouden.

Daar zorgen wij voor! 

Ben je klaar om NU werk te maken van je gezondheid en zo de menopauze al succesvol door te komen?

Herken jij dit?

Menopauze? Doorbreek het taboe!

De Menopauze, ook al moeten we er als vrouw allemaal door, blijft het precies een heel onbespreekbaar iets.

Al helemaal taboe is het om uitgebreid te gaan praten over de talrijke klachten die bij deze overgang in ons leven gepaard gaan. 

Je bent net 40 en denkt nu wellicht: ‘Dat zal allemaal wel meevallen zeker’  of  ‘ik zie wel wat te doen eens het zo ver is’ .

Maar wist je dat je heel veel ZELF in handen hebt omtrent HOE je de overgang zult ervaren en met welke klachten?

Daarvoor ga je best wel al een aantal jaar voor je (pre) menopauze aan de slag.

De overgang - een pauzeknop in je leven? Hell NO!

Meer dan 80% van de vrouwen hebben tijdens de (pre) menopauze last van oa dalend libido, overgewicht, energiegebrek, opvliegers, droge mond & vagina, slecht slapen, hun stem die overslaat, tranende ogen, depressie en geheugenverlies, het klinkt als een nachtmerrie!

Relax, het hoeft zo niet te zijn.

Ja je kunt perfect de menopauze doorkomen ZONDER al deze nare klachten.

Dit zou jouw waarheid kunnen zijn:

Ga dan aan de slag met jouw Darmmicrobioom 

Hoezo kunnen wij je helpen?

We weten perfect hoe jij je voelt.

In de 5 jaren dat Revive Coaching bestaat, mochten we reeds meer dan 1000 – 1 op 1 personen begeleiden en het overgrote deel van onze cliënten zijn vrouwen tussen de 35 en 50. 

De voornaamste klachten zijn steeds spijsvertering – gewicht & hormonale disbalans. Na een 3-tal maanden samenwerken merken we in 90% van de gevallen een ENORME verbetering.

Els & ik zijn zelf midden de 40 en willen dat elke vrouw zich voelt zoals wij.  Wij staan beide op tussen 6 en 6.30u – aarden – doen onze oefeningen om spiermassa op te bouwen en vasten wanneer we voelen dat het ons goed doet. Revive Proof eten doen we zoveel mogelijk en uiteraard nemen we de suppletie aangepast aan onze Health Screening. Slaapproblemen kennen we niet, overgewicht ook niet (ondanks het feit dat uit Els haar DNA kwam dat ze overgewicht gevoelig is), maar langzaam aan krijgen we te kampen met verschillende klachten van de pre-menopauze. Gelukkig lossen we die even snel op als ze kwamen. Daar nemen we jou vanavond tijdens de zoom ook in mee! 

Laat ons je helpen naar een fit & energiek lichaam ook tijdens je overgang.

Ontdek dan nu:

ME - No - Pauze

15u video materiaal 

Voeg er SYG of SYGG bij en krijg twee 1 – 1 besprekingen van jouw situatie met de resultaten van jouw tests.

DEEL 1 - Module 1

Deel 1 gaat over de Menopauze & de klachten – Module 1 bespreekt wat de menopauze is & wanneer ze start – welke fases er zijn en wat verandert in jouw lichaam tijdens elke fase  (vanaf je 40ste)

Module 2

Vanaf Module 2 gaan we dieper in op de klachten & oplossingen voor die klachten. We starten met Osteoporose: Hoezo lijden veel vrouwen aan botverlies & wat zijn de tips om dit te vermijden

Module 3

Een van de belangrijkste klachten: Overgewicht – Je valt moeilijk af na je 40ste – hormonen – stress & insuline resistentie zijn de boosdoeners. Hoezo en hoe we dit kunnen omzeilen bespreken we hier.

Module 4

Rimpels & een verouderde huid.  We doen uit de doeken hoezo elasticiteit van de huid daalt en vooral hoe we dit kunnen tegenhouden. Uitleg & oplossing voor tranende ogen & veranderende stem hoort hier tevens bij.

Module 5

Breinveroudering is een veel voorkomend symptoom. Hormonale schommelingen liggen aan de basis hiervan en veroorzaken slaapproblemen, geheugencapaciteit die daalt, stemmingswisselingen en depressie. We leren je hoe je jouw hormonen terug in balans brengt.

Module 6

Opvliegers en het bijhorende zweten en blozen, zijn het gevolg van temperatuurveranderingen in het lichaam. Hoe regelt jouw lichaam die temperatuur & hoe kun je dit vervelend gegeven vermijden? 

Module 7

Hoezo daalt het libido en drogen de slijmvliezen van de vagina uit tijdens de (pre)menopauze? Welke kruiden hierbij helpen alsook hoe het zit met het smeren van gel, wordt in deze module toegelicht.

Module 8 & 9

In deze modules bespreken we enerzijds de rol van een gezond microbioom bij het in balans houden van het oestrogeengehalte alsook wat het betekent en hoe je best omgaat met genetische oestrogeendominantie.

DEEL 2

Deel 2 is heel praktisch (ong 10u videomateriaal) om alles wat je in deel 1 leerde om te zetten in de praktijk.

Module 1: Revive proof voeding Module 2: Bewegen (Fastercise & oefeningen van een Personal Trainer specifiek voor de menopauze)       Module 3: Stressreductie         Module 4: Detox je omgeving

Kortom, je leert de verschillende fases van de menopauze kennen, wat ze met je lichaam doen, wat de meest voorkomende klachten en symptomen zijn en vooral hoe je deze kunt uitschakelen.  

Wat is jouw investering?

productfoto voor salespage

999€

Je wil graag je DNA & microbioom in kaart brengen om zo echt komaf te maken met alle klachten die je parten spelen.

IK BEN ER KLAAR VOOR 

Daarbij krijg je nu heel uitzonderlijk de Menopauze cursus gratis aangeboden. 

Betalen in 3 maanden is mogelijk.

599€

Je gezondheid start in de darm, dus naast je bloedanalyse gaan we tevens een kijkje nemen hoe het zit met je darmmicrobioom.

YES DIT WIL IK 

Heel uitzonderlijk krijg je hier nu de Menopauze cursus aangeboden.

Betalen in 2 keer is mogelijk.

149€ ipv 299€

De menopauze cursus vandaag te koop voor 149€ ipv 299€

HELP ME DOOR DE MENOPAUZE

Zij gingen je voor...

Ik ben 47j en heb reeds een jaar last van menopauzeklachten zoals kleine opvliegers & hartkloppingen en aften in mijn mond. Doordat ik een aantal jaren geleden een biologische depressie had (met een zwaarmoedigheid en veel paniekaanvallen), ook nog sukkelde met darmklachten en een huidaandoening, was ik op zoek naar een meer holistische aanpak van mijn gezondheidsproblemen. De traditionele geneeskunde kon mij maar voor een stuk helpen en keek minder naar de oorzaak, maar meer naar symptoombestrijding. Zo kwam ik bij Revive terecht en weet ik nu door hen dat veel van mijn klachten ook te wijten zijn aan een hormonale disbalans (pre-menopauze). Dankzij Revive Proof eten, de juiste suppletie, en stressreductie, voel ik me veel beter en ben ik zelfs mijn antidepressiva aan het afbouwen.
Audrey Vanbesien
47 jaar
Met de menopauze versterkten enerzijds de klachten die reeds voor langere tijd speelden (rugklachten, vermoeidheid, stembandproblemen, droge mond, slecht slapen , etc..). Anderzijds ontwikkelden zich ook nieuwe problemen. Uitbreiding van de rugklachten naar algemene spierpijn, gewrichtspijnen en ontsteking van de pezen. Ik kon in die tijd enkel nog kleine stapjes nemen en korte afstanden stappen. Moest ook stoppen met fietsen. Verder kampte ik ook met concentratieverlies, opvliegers en gewichtstoename. Osteopatie en neuraaltherapie brachten ietwat verlichting, maar de vooruitgang was traag. Op dat moment ging in ten rede bij Revive Coaching. Strikt opvolgen van ant inflammatoir voedingsadvies en aangepaste suppletie brachten langzaam maar zeker de soelaas die ik al lang zocht. Nu kan ik weer op de koersfiets en doe ik terug wandeltochten tot 20km.
Cathy De Graeve
57j
Eerst en vooral eeuwige dankbaarheid aan Els& Isa! Zonder hun stond ik niet waar ik nu sta op alle vlakken in men leven. Echte Life savers. Ik had verschilde klachten zoals overgewicht, insuline resistentie, lekkende darm, ’s nachts wat zweten, hormonale hoofdpijn en veel stress. Door de bloedresultaten kon ik de juiste suppleties nemen. Door veel yoga te doen en krachttraining kan ik de klachten onder controle houden. Ik probeer zoveel mogelijk Revive proof te eten en suikers te beperken. Eindelijk voel ik de rust terug komen in mijn lichaam. Dank zij de goede opvolging van Els met de juiste suppletie zit ik op juiste spoor voor de komende jaren en vlieg ik de menopauze door ☺️
Tanja
50j

Wat is de kost om jouw leven niet ON HOLD te zetten?

999€

Screen Your GUT & Genes traject
(Microbioom & DNA test)
MET de menopauze cursus

599€

Screen Your GUT traject (Microbioom test) MET de menopauze cursus

149€

(in plaats van 299€)
Menopauze cursus
(vanavond aan 50% korting!)

Met de Me-No-Pauze cursus & onze 1:1 besprekingen van jouw testen, voel je je eindelijk weer jezelf

Door je lichaam voor te bereiden op de hormonale rollercoaster die voor de deur staat, ga jij jouw 2e jeugd tegemoet ipv 10 jaar lang je leven on hold te zetten.