Wil jij de Menopauze zonder klachten door?

We weten allemaal dat opvliegers een symptoom zijn van de (pre) menopauze, maar wist je dat er nog heel wat andere klachten ook gelinkt zijn aan deze overgang, waar we als vrouw allemaal door moeten?

Heel vaak komen cliënten bij ons met klachten die gelinkt zijn aan de menopauze zonder te beseffen dat dit te maken heeft met je hormonen die veranderen.
Snappen van waar je klachten komen, is een eerste stap naar de oplossing.
Remember, ALLE menopauzale klachten kunnen perfect onder controle worden gehouden.

Daar zorgen wij voor! 

Ben je klaar om NU werk te maken van je gezondheid en zo de menopauze al succesvol door te komen?

Herken jij dit?

Menopauze? Doorbreek het taboe!

De Menopauze, ook al moeten we er als vrouw allemaal door, blijft het precies een heel onbespreekbaar iets.

Al helemaal taboe is het om uitgebreid te gaan praten over de talrijke klachten die bij deze overgang in ons leven gepaard gaan. 

Je bent net 40 en denkt nu wellicht: ‘Dat zal allemaal wel meevallen zeker’  of  ‘ik zie wel wat te doen eens het zo ver is’ .

Maar wist je dat je heel veel ZELF in handen hebt omtrent HOE je de overgang zult ervaren en met welke klachten?

Daarvoor ga je best wel al een aantal jaar voor je (pre) menopauze aan de slag.

De overgang - een pauzeknop in je leven? Hell NO!

Meer dan 80% van de vrouwen hebben tijdens de (pre) menopauze last van oa dalend libido, overgewicht, energiegebrek, opvliegers, droge mond & vagina, slecht slapen, hun stem die overslaat, tranende ogen, depressie en geheugenverlies, het klinkt als een nachtmerrie!

Relax, het hoeft zo niet te zijn.

Ja je kunt perfect de menopauze doorkomen ZONDER al deze nare klachten.

Dit zou jouw waarheid kunnen zijn:

Neem dan deel aan de eerste editie van dit traject!

Hoezo kunnen wij je helpen?

We weten perfect hoe jij je voelt.

In de bijna 3 jaren dat Revive Coaching bestaat, mochten we reeds een 700-tal 1 op 1 personen begeleiden en het overgrote deel van onze cliënten zijn vrouwen tussen de 35 en 50. 

De voornaamste klachten zijn steeds spijsvertering – gewicht & hormonale disbalans. Na een 3-tal maanden samenwerken merken we in 90% van de gevallen een ENORME verbetering.

Els & ik zijn zelf midden te 40 en willen dat elke vrouw zich voelt zoals wij.  Wij staan beide op tussen 5.30 en 6u – aarden – doen onze oefeningen om spiermassa op te bouwen en vasten wanneer we voelen dat het ons goed doet. Revive Proof eten doen we zoveel mogelijk en uiteraard nemen we de suppletie aangepast aan onze Health Screening. Slaapproblemen kennen we niet, overgewicht ook niet (ondanks het feit dat uit Els haar DNA kwam dat ze overgewicht gevoelig is), maar langzaam aan krijgen we te kampen met verschillende klachten van de pre-menopauze. Gelukkig lossen we die even snel op als ze kwamen. 

Laat ons je helpen naar een fit & energiek lichaam ook tijdens je overgang.

Vind eindelijk JOUW lichaam terug en beleef de Menopauze als een QUEEN

Ontdek dan nu:

ME - No - Pauze

15u video materiaal – levenslang beschikbaar

1 – 1 bespreking van jouw situatie

4 maanden lang opvolging

4 groepszoomcalls

Wat leer je?

DEEL 1 - Module 1

Deel 1 gaat over de Menopauze & de klachten – Module 1 bespreekt wat de menopauze is & wanneer ze start – welke fases er zijn en wat verandert in jouw lichaam tijdens elke fase  (vanaf je 40ste)

Module 2

Vanaf Module 2 gaan we dieper in op de klachten & oplossingen voor die klachten. We starten met Osteoporose: Hoezo lijden veel vrouwen aan botverlies & wat zijn de tips om dit te vermijden

Module 3

Een van de belangrijkste klachten: Overgewicht – Je valt moeilijk af na je 40ste – hormonen – stress & insuline resistentie zijn de boosdoeners. Hoezo en hoe we dit kunnen omzeilen bespreken we hier.

Module 4

Rimpels & een verouderde huid.  We doen uit de doeken hoezo elasticiteit van de huid daalt en vooral hoe we dit kunnen tegenhouden. Uitleg & oplossing voor tranende ogen & veranderende stem hoort hier tevens bij.

Module 5

Breinveroudering is een veel voorkomend symptoom. Hormonale schommelingen liggen aan de basis hiervan en veroorzaken slaapproblemen, geheugencapaciteit die daalt, stemmingswisselingen en depressie. We leren je hoe je jouw hormonen terug in balans brengt.

Module 6

Opvliegers en het bijhorende zweten en blozen, zijn het gevolg van temperatuurveranderingen in het lichaam. Hoe regelt jouw lichaam die temperatuur & hoe kun je dit vervelend gegeven vermijden? 

Module 7

Hoezo daalt het libido en drogen de slijmvliezen van de vagina uit tijdens de (pre)menopauze? Welke kruiden hierbij helpen alsook hoe het zit met het smeren van gel, wordt in deze module toegelicht.

Module 8 & 9

In deze modules bespreken we enerzijds de rol van een gezond microbioom bij het in balans houden van het oestrogeengehalte alsook wat het betekent en hoe je best omgaat met genetische oestrogeendominantie.

DEEL 2

Deel 2 is heel praktisch (ong 10u videomateriaal) om alles wat je in deel 1 leerde om te zetten in de praktijk.

Module 1: Revive proof voeding Module 2: Bewegen (Fastercise & oefeningen van een Personal Trainer specifiek voor de menopauze)       Module 3: Stressreductie         Module 4: Detox je omgeving

Kortom, je leert de verschillende fases van de menopauze kennen, wat ze met je lichaam doen, wat de meest voorkomende klachten en symptomen zijn en vooral hoe je deze kunt uitschakelen.  

Je krijgt een UNIEKE kans om in te stappen in de eerste editie van dit traject met enkele ZOTTE bonussen.

Investeer in jezelf

  • Deze keer begeleiden we jou 4 maanden ipv 3 maanden (juni tem september)
  • We laten maar 25 vrouwen toe die van deze deal gebruik kunnen maken
  • We geven voor deze eerste editie 4 zoomcalls waarin jij al je vragen kunt stellen – telkens over bepaalde klachten – geen idee of we die bij een volgende editie nog doen.
  • Je krijgt er uitzonderlijk als bonus GRATIS een Screen Your Health met 1 op 1 consult met Els bij

Als je je nu inschrijft, krijg je deze

Bonussen

Bonus 1

Screen Your Health met 

1 op 1 consult

(45min bespreking van jouw bloed analyse of van jouw klachten)

Bonus 2

Video’s van een Personal Trainer die oefeningen gemaakt heeft speciaal voor de spieropbouw & core stability voor vrouwen van 40+

Bonus 3

Je krijgt een extra maand – deze eerste editie kun je gedurende 4 maanden ipv 3 maanden bij ons terecht met je vragen & opvolging

Wat is jouw investering?

productfoto voor salespage

399€

Je deed reeds een DNA test bij ons (en je kent dus deel 2 – de praktische modules reeds en zijn modules 1-10 nieuw voor jou). 

Je krijgt eveneens een opvolgconsult, de 4 zoomcalls en 4 maand opvolging bij vragen.

Gebruik de code DNA

Betalen in 3 maanden is mogelijk.

599€

Je koopt de online cursus – neemt deel aan de zoomcalls & krijgt een deelname aan Screen Your Health (1 op 1 & Q&A zoomcall) – Betalen in 3 maanden is mogelijk.

499€

Je nam reeds deel aan Screen Your Health bij ons (je kent dus het stukje voeding van deel 2).

Je krijgt eveneens een opvolgconsult, de 4 zoomcalls en 4 maand opvolging bij vragen.

Gebruik de code syh

Betalen in 3 maanden is mogelijk.

Zij gingen je voor...

Ik ben 47j en heb reeds een jaar last van menopauzeklachten zoals kleine opvliegers & hartkloppingen en aften in mijn mond. Doordat ik een aantal jaren geleden een biologische depressie had (met een zwaarmoedigheid en veel paniekaanvallen), ook nog sukkelde met darmklachten en een huidaandoening, was ik op zoek naar een meer holistische aanpak van mijn gezondheidsproblemen. De traditionele geneeskunde kon mij maar voor een stuk helpen en keek minder naar de oorzaak, maar meer naar symptoombestrijding. Zo kwam ik bij Revive terecht en weet ik nu door hen dat veel van mijn klachten ook te wijten zijn aan een hormonale disbalans (pre-menopauze). Dankzij Revive Proof eten, de juiste suppletie, en stressreductie, voel ik me veel beter en ben ik zelfs mijn antidepressiva aan het afbouwen.
Audrey Vanbesien
47 jaar
Met de menopauze versterkten enerzijds de klachten die reeds voor langere tijd speelden (rugklachten, vermoeidheid, stembandproblemen, droge mond, slecht slapen , etc..). Anderzijds ontwikkelden zich ook nieuwe problemen. Uitbreiding van de rugklachten naar algemene spierpijn, gewrichtspijnen en ontsteking van de pezen. Ik kon in die tijd enkel nog kleine stapjes nemen en korte afstanden stappen. Moest ook stoppen met fietsen. Verder kampte ik ook met concentratieverlies, opvliegers en gewichtstoename. Osteopatie en neuraaltherapie brachten ietwat verlichting, maar de vooruitgang was traag. Op dat moment ging in ten rede bij Revive Coaching. Strikt opvolgen van ant inflammatoir voedingsadvies en aangepaste suppletie brachten langzaam maar zeker de soelaas die ik al lang zocht. Nu kan ik weer op de koersfiets en doe ik terug wandeltochten tot 20km.
Cathy De Graeve
57j
Eerst en vooral eeuwige dankbaarheid aan Els& Isa! Zonder hun stond ik niet waar ik nu sta op alle vlakken in men leven. Echte Life savers. Ik had verschilde klachten zoals overgewicht, insuline resistentie, lekkende darm, ’s nachts wat zweten, hormonale hoofdpijn en veel stress. Door de bloedresultaten kon ik de juiste suppleties nemen. Door veel yoga te doen en krachttraining kan ik de klachten onder controle houden. Ik probeer zoveel mogelijk Revive proof te eten en suikers te beperken. Eindelijk voel ik de rust terug komen in mijn lichaam. Dank zij de goede opvolging van Els met de juiste suppletie zit ik op juiste spoor voor de komende jaren en vlieg ik de menopauze door ☺️
Tanja
50j

Wat is de kost om jouw leven niet ON HOLD te zetten?

599€

Deelname aan de Me-No-Pauze traject

499€

Voor wie reeds deelnam aan Screen Your Health - gebruik de code syh (jouw opvolgconsult is voorzien in September)

399€

Voor wie reeds een DNA test deed bij ons (opvolgconsult voorzien in September) - gebruik de code DNA

Na het Me-No-Pauze traject voel je je eindelijk weer jezelf

Door je lichaam voor te bereiden op de hormonale rollercoaster die voor de deur staat, ga jij jouw 2e jeugd tegemoet ipv 10 jaar lang je leven on hold te zetten.

FAQ

Een antwoord op jouw meest gestelde vragen.

Absoluut – wij hebben dit traject gemaakt net omdat we heel veel cliënten hebben die overweldigd worden door allemaal verschillende symptomen en klachten van de menopauze. Natuurlijk kun je er iets aan doen eens je midden in de overgang bent, maar idealiter zorg je voor een gezond en fit lichaam VOOR je in de menopauze bent. Dus ideaal vanaf je 40ste!

Uiteraard. Je krijgt een beter inzicht in jouw klachten en symptomen en leert hoe je onmiddellijk actie kunt nemen om die te minimaliseren. 

Zeker. We zullen dit traject in het najaar wellicht opnieuw aanbieden maar aan welke prijs en onder welke condities weten we niet. Voor deze piloot editie geven we 25 Screen Your Health’s gratis weg wat misschien de volgende keer niet aan de orde zal zijn.

Ook is het deze keer 4 maanden, wat de volgende keer maar 3 maanden zal zijn.

Jazeker – aangezien jij reeds een klein deel van de video modules van deel 2 kreeg, bieden we jou 100€ korting & een opvolgconsult ipv bespreking van je bloed. Tevens krijg je 4 maanden opvolging per mail zodat Els je persoonlijke suppletie kan blijven aanpassen.

Jazeker – aangezien jij reeds de video modules van deel 2 kreeg, bieden we jou 200€ korting & een opvolgconsult ipv bespreking van je bloed. Tevens krijg je 4 maanden opvolging per mail zodat Els je persoonlijke suppletie kan blijven aanpassen.

Dat begrijpen we, vandaar is dit traject een mix van:

  • bijna 15u video materiaal zodat je dit op je eigen ritme kan bekijken en er ook telkens kunt naar terug grijpen wanneer je de nood voelt. 
  • Groepszoomcalls om al je vragen te beantwoorden en ook te leren van waar leeftijdsgenoten mee kampen
  • Een heel persoonlijke aanpak daar je er als bonus deze eerste keer een 1 op 1 consult bijkrijgt en tevens een persoonlijke opvolging per mail gedurende 4 maanden! 

Aan jou de keuze – je kunt deze nuttigen om een complementaire bloedanalyse te bespreken of om een protocol te maken voor jouw persoonlijke klachten. Aan jou de keuze! 

levenslang en we denken nu al aan enkele updates …